Main Menu
Login
ZX Šumava #2017
  Posted on Wed 21 Jun 2017 (3101 reads)
Speccy Šumava, Speccy Šumava & Speccy Šumava 15.7.2017 - 22.7.2017

Po skoro roce už mnoho z Vás ani nevěří, že to byla skutečnost. Někteří to považují za bájný mýtus, Atlantidu, která je navždy ztracena. Zůstalo ovšem několik věrných a Ti Vás opět zvou na legendární akci ZX Šumava 2017!
Vaše čekání je u konce, už si nemusíte vše pouze představovat, je to tu. A než se pustíme do technikálií, rád bych citoval z projevu měsíčního prezidenta TDM ke slavnostnímu vyhlášení oslav roku velmi dlouhé Šumavy:

“... Člověk a pes, kladivo a srp, bodák a čepice, mák a sůl, tetřev a mečoun, malina šotolina. Otázky bytí a krupobití, radiátorů a přežití, to všechno vystupuje na popředí, aby to bylo posléze upozaděno a volně odplulo ve víru diskusí. Toliko krutá práce zdržuje mne od tvůrčí činnosti, kterou hodlám si dopřát na ozasjtnom Šumaouskom podujatiu! ...“

     - multimediální armádní generál kontraadmirál TDM nebeský maršál měsíční prezident -



Picture of ZX Šumava house 2016
Termín a místo akce:          hCalendar logo

Letos je to tak, že Speccy Šumava chalupa je rezervována od: 15.7. 12:00 do 22.7.2017 12:00.
A přátele pozor! Slavíme 5. výročí akce a proto jsme připravili malý bonus, neboť skalní nedočkavci mohou dorazit již 14.7. (pátek) odpoledne. Je to tedy rok o den delší Šumavy, (tj. Šumavy větší než řízek).
Chalupa leží ve vesničce Klepačka (poblíž Nezdice na Šumavě) na GPS souřadnicích: 49°10'34.627"N, 13°35'4.390"E. Podívejte se na chalupu a její okolí na Mapy.cz

Nejaktuálnější informace o akci naleznete vždy tady, nebo pomocí snadno zapamatovatelného odkazu: zxsumava.jdem.cz.



Další informace:

Pronájem celé chalupy je za 7000 Kč na týden, vnitřní kapacita je 11 lidí. Ovšem máme oficiálně od majitele povoleno ubytovat více lidí, než je kapacita. V chalupě jsou 2 koupelny, vybavená kuchyně a skvělá společenská místnost s krbem a venkovní prostor na míčové hry a bůhvíco. Zhruba 300 metrů od chalupy je koupaliště, klíče od koupaliště zatím nejsou, ale přístup na koupaliště určitě zvládneme domluvit přímo na místě s majiteli.

Pokud jste přihlášeni nezapomeňte si sebou vzít karimatky na spaní a také to co máte rádi, spektráče, commodory (to máš Silicone radost, že ), notebooky, Wiička, manželky atd... Přijeďte si užít skvělou dovolenou. Pokud plánujete přijet a ještě nejste na seznamu níže, prosím kontaktujte mne na mejlu ludek.sladky(at)gmail(dot)com.

Po příjezdu se pokusíme nějak rozdělit pokoje a postele. Ještě drobné upřesnění k postelím: na postelích spí především velení UNAPA™, důstojníci, dekorovaní a generálovy oblíbenci, kamaradíčkové a patolízalové. Ostatní spí na bitevním poli. V případě, že postele náhodou zbydou, spí na nich dříve nahlášení nebo Ti, kteří v souboji o postel vyhrají. Povolenými zbraněmi pro souboj jsou pouze lodyhomet a mečoun.

Při komunikaci na sociálních sítích (twitter), prosím uvádějte hashtag #zxsumava, ať je možné vyhledat, co se právě děje.


Seznam přihlášených:

Vypadá to letos na velkou účast a s jistotou mohu říci, že se objeví tito lidé:

  • Multimediální armádní generál kontraadmirál TDM nebeský maršál měsíční prezident
  • Sweet
  • Choť of Sweet
  • Logout
  • Lada (choť of Logout)
  • Wotnau
  • Gasman
  • Zilog
  • Mr. Kocour
  • Factor 6
  • Silličöň
  • PCH
  • Noby
  • Pôké
  • Flyyn
  • Tritol
  • Tornádo (30%)

Seznam aktualizován ke dni: 20.6.2017.


Oficiální videopozvánka:

Oficiální pozvánku 2017, která získala cenu za umělecký počin již v roce 2015 (rádi bychom touto cestou poděkovali Nobymu za stroj času) si můžete prohlédnout na tomto odkazu.


Obrázky z akce:

ZX Šumava 2017 je za námi a tak nezbývá než zatlačit slzu nostalgie a opět se těšit na luxusní dovolenou ZX Šumava 2018, kde je stále co objevovat. Fotodokumentace je bohatá, a tak jsme se opětovně dohodli na deseti nejlepší nejlepších fotkách od každého z účastníků. Fotky těch nejzajímavějších okamžiků, tak jak je zachytily objektivy účastníků, opět najdete v galerii: Best of ZX Šumava 2017...
Každou fotku můžete i o hodnotit, pomocí volby: Rate it (vždy pod fotografií). Autory tím zcela jistě potěšíte.

Aktuální průběžné hodnocení najdete úplně na konci seznamu, který se Vám zobrazí po kliknutí na odkaz: Top Rated.


Videa z akce:




Další odkazy:




Mějte se co nejlépe. Světový mír Vám všem.
Sweet, Poke, Multimediální armádní generál kontraadmirál TDM nebeský maršál měsíční prezidentMicroformat logo
Index :: Print
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.
Poster Thread