Article title:   ZX Šumava #2021
First posted:   Sat 12 Jun 2021
Description:   Pryč s nihilismem a temnými fakenews, jestli se i v roce 2021 uvidíme na akci známé v hlubokém UNAPA Vesmíru pod jménem ZX Šumava! Z titulu a moci nám svěřené samotným Imperátorem, Vám s radostí oznamujeme, že se i letos šťastně setkáme. Jen to možná bude kromě ZX vyžadovat opět také roušku.
Article text:
ZX Speccy Šumava 9.7.2021 - 17.7.2021 (3.7.2021 - 17.7.2021)

V létě roku 2012 došlo ve známém i hlubokém UNAPA vesmíru k úkazu abnormálních rozměrů... atd, atd ale to už všichni znáte.

Tedy v krátkosti:
1. Big Schnitzel bude.
2. Big KÖNPÖT bude také.
3. Bramborák i leguãn na máku budou zcela jistě taky.
4. Takže není co řešit.

Je to už osmým devátým rokem, kdy si skupina těchto nejodvážnějších odpadlíků nebo i naprosto obyčejných kolemjdoucích, připomíná s tichými slovy na rtech tuto skutečnost: ZX přežije i na Šumavě. A proto bychom Vám rádi i letos dali na vědomí, že….

Čas nejistoty a strachu, zda se i v roce 2021 uvidíme na akci známé v hlubokém UNAPA Vesmíru pod jménem ZX Šumava je definitivně pryč a pokud ještě stále vidíte, tak je velká šance, že se uvidíme.

Z minimální moci nám svěřené samotným Imperátorem vám s radostí oznamujeme, že se i letos šťastně setkáme. Na tomto místě je potřeba podotknout, že toto oznámení není z titulu tiskového mluvčího a už vůbec ne z titulu neznámého organizátora. Jak totiž jistě víte a jak je také obsaženo v nevydaném oficiálním tiskovém prohlášení - ani letos žádný organizátor této akce neexistuje, což je jasně patrné i z toho, kdy bylo možné si tento dokument přečíst.

Picture of ZX Šumava house
Termín a místo akce:          hCalendar logo

Letos je ZX Šumavská chalupa rezervována od: 3.7. 15:00 do 17.7.2021 12:00, tj. na DVA týdny. Přičemž první týden je vyhrazen pro ty nedočkavce, kteří po ročním homeofficu už opravdu potřebují utéci do přírody na delší dobu než je jediný týden a mohou si to také vůbec dovolit. Pokud budete chtít dorazit dříve než je oficiální začátek akce (tj. 9.7.2021), kontaktujte prosím neexistující organizátory. Zkuste si však pobyt naplánovat tak, abyste se zdrželi i několik dní po oficiálním začátku akce, ať se tam vůbec všichni potkáme na stejném místě a hlavně ve stejném čase.

Chalupa leží ve vesničce Klepačka (což je poblíž obce Nezdice na Šumavě) na GPS souřadnicích: 49°10'34.627"N, 13°35'4.390"E. Pokud Vám jméno připadá povědomé, je to tak naprosto správně, naštěstí totiž UNAPA, díky svým nemalým prostředkům, dokáže zajistit trvalou změnu názvů osídlených lokalit do velikosti menších planet. Bohužel jen díky politováníhodnému administrativnímu překlepu, došlo u požadovaného názvu obce k mírnému zkomolení, tato chyba se v UNAPA stává naštěstí jen jednou za osm devět let. Podívejte se na chalupu a její okolí na Mapy.cz.

Nejaktuálnější informace o akci naleznete vždy tady nebo pomocí snadno zapamatovatelného odkazu: zxsumava.jdem.cz.



Další informace:

Pronájem celé chalupy je za 8000 Kč na jeden týden, vnitřní kapacita je 11 lidí. Ovšem máme oficiálně od majitele povoleno ubytovat více lidí, než je kapacita. V chalupě jsou 2 koupelny, vybavená kuchyně a skvělá společenská místnost s krbem a venkovní prostor na míčové (případně wíčkové) hry a bůhvíco. Zhruba 300 metrů od chalupy je koupaliště, klíče od koupaliště zatím nejsou, ale přístup na koupaliště určitě zvládneme domluvit přímo na místě s majiteli.

Pokud jste přihlášeni, vezměte si s sebou pro jistotu karimatku na spaní a také to co máte rádi: spektráče, commodory, notebooky, Wiička, manželky atd... Přijeďte si užít skvělou dovolenou. Pokud plánujete přijet a ještě nejste na seznamu níže, prosím kontaktujte mne na mejlu: ludek.sladky(at)gmail(dot)com.

Po příjezdu se opět pokusíme nějak spravedlivě rozdělit pokoje a postele. Ještě drobné upřesnění ke slovu spravedlivě: na postelích spí především velení UNAPA™, důstojníci a patolízalové. Prostý uníjnian je rád, že vůbec spí, a proto mu tedy vůbec nevadí, pokud spí na bitevním poli. V případě, že postele náhodou zbydou, spí na nich dříve nahlášení nebo ti, kteří v souboji o postel vyhrají. Povolenými soubojovými zbraněmi jsou pro letošek pouze: Dynablastr, šílený kapr nebo velká mandlová hořká čokoláda.

Vynikající počasí bude zajišťovat slovutný Imperátor a o dobrou náladu se postará, ať už chcete nebo ne, plukovník Matrix. Proslýchá se, že se letos snad nezastaví zastaví a pokud ano, tak i v režimu ASCII art. Ale nechme se překvapit, zda to tak skutečně bude!

Při komunikaci na sociálních sítích (twitter), prosím uvádějte hashtag #zxsumava, ať je možné vyhledat, co se právě děje.


Tradiční oficiální videopozvánka:

Oficiální pozvánku 2018, která získala cenu za umělecký počin již v roce 2017 (rádi bychom touto cestou poděkovali Nobymu za stroj času verze 2.0) si můžete prohlédnout na tomto odkazu.
Letos bychom rádi natočili pozvánku novou, takže neváhejte dorazit s novými nápady.


Seznam přihlášených:

Neexistující organizátoři vytvořili vlastně jen dvě důležité skutečnosti: místo v čase a prostoru, kdy se můžeme opětovně setkat. Je už na Vás, zda se potkáme:

Svoji osobní účast již, potvrdili:
  • Tornádo (3.7. - 17.7.)
  • Tritol (včetně TNT) (3.7. - 17.7.)
  • Poke (3.7. - 17.7.)
  • Baze (La stan--) (3.7. - 8.7)
  • Aki (+ python a šaty ve skříni) (5.7. - 14.7.)
  • Zilog (s elKoloběžkou) (9.7. - 11.7, možná i déle)
  • Pardál + Patriot (9.7 - 10.7. nebo 10.7. - 11.7.)
  • Sweet (bez kola) (10.7. - 17.7.)
  • Sillicon (včetně C64) (10.7. - 17.7. + krátké návštěvy)
  • Logout & Lada (10.7. - 17.7.)
  • Noby (10.7. + několik dalších dní)
  • Jason Wotnau (10.7. - 17.7.)
  • Flyyn (termín upřesní)


Stále netrpělivě čekáme na vyjádření od:
  • Multimediální armádní generál kontraadmirál TDM nebeský maršál a La Moon Presidento
  • Kerol
  • Pinky
  • Martin Bórik
  • Marwin
  • Mr. Kocour
  • Gasman
  • Huge


Letošní účast pojmou jen jako krátkou návštěvu:
  • Shrek


Letošní účast definitivně (jistě se slzou v oku) odřekli:
  • Zoom
  • PCH
  • a to je vše


Seznam aktualizován ke dni: 1.7.2021.


Obrázky z akce 2020:

Fotky těch nejzajímavějších okamžiků, tak jak je zachytily objektivy účastníků v roce 2020, opět najdete v galerii: Best of ZX Šumava 2020...
Každou fotku můžete i o hodnotit, pomocí volby: Rate it (vždy pod fotografií). Autory tím zcela jistě potěšíte.

Aktuální průběžné hodnocení najdete úplně na konci seznamu, který se Vám zobrazí po kliknutí na odkaz: Top Rated


Další odkazy:


Mějte se co nejlépe. Světový mír vám všem.
Sweet, TDM a Poke (váš stálý lamerský zpravodaj)Microformat logo
This article was originally published on:
Site: portal.vakoveverky.net - Just another social portal for geeks and their friends
URL: http://portal.vakoveverky.net/modules/articles/article.php?id=32