Konecne doma

Date 2007/11/29 20:49:00 | Topic: Filip

Neco po dvanacte jsem dojel do porodnice za Radkou,vratil jsem se do auta pro zapomenutou sedacku pod zaminkou ze odnesu cast veci (bylo jich tam fakt hodne) a zacala priprava pro transport dive zvere. Filipek nam nedal nic zadarmo a nacpat ho do vsech vrstev trvalo asi pul hodiny. Pak to uz vypadalo ze na tech par metrech do auta neumrzne a tak jsme ho prenesli a nalozili. Po poslednim trapasu, kdy jsem k brane z nemocnice prijel spatnou stranou jednosmerky, jsme tedy konecne tento ustav opustili.





Po prijezdu domu jsme dokonce ani nepotkali pani M a tou dobou uz spici dite jsme vrhli do postylky.




Asi tri nanosekundy po vyfoceni zacal ale delat virval a tak bylo potreba provest udrzbu - nakrmit, odhovnit a namazat. Pak jsem se ja vydal na nakupy a na postu a Radka si schrupla. Po navratu jsme se zase venovali miminku a vybalovali nakup. Nevydrzel jsem to a dal jsem Radce darek k Vanocum - Bamboo One. Zatim to vypada, ze se ji libi, i kdyz double-click je s nim fakt nelehky. Zase jsem se ujistil ze je lepsi davat lidem darky prubezne, misto nejake pochybne prilezitosti typu Vanoce.

Co se tyka miminka, to se zatim umi nechat nakrmit, pokakat a spat. Kapani do oci je docela narocne - vypada to ze nejjednodussi zpusob je rychle kapnout do oka nic netusiciho miminka v dobe kdy je zaujato necim jinym.


This article comes from portal.vakoveverky.net - Just another social portal for geeks and their friends
http://portal.vakoveverky.net

The URL for this story is:
http://portal.vakoveverky.net/article.php?storyid=81