Main Menu
Login
Bur : Potencionalni auto - epilog
Posted by bur on 2005/5/20 20:44:18 (1640 reads)

Ode dneska jsem zase vlastnikem osobniho motoroveho vozu.

Rano jsem mel na magistratu na Kounicove sraz s puvodnim majitelem Escorta. Jeho odhlaseni auta bylo otazkou necele hodiny, pricemz kdybychom neprisli na osmou, fronta by tam uz nebyla a bylo by to kratsi. Timto tedy, spolecne s panem z uradu vyzyvam vsechny kdo pujdou na magistrat neco menit - nechodte tam vsichni hned na osmou rano! To je jedina doba kdy je tam fronta, potom pres den tam uz skoro nikdo neni.

Chlapik mi k autu pridal spoustu dobrych rad co s nim a dal mi kontakt na servisy ktere ma vyzkousene. To se bude urcite u tohoto auta hodit :) Pote co jsem ho hodil do prace do Reckovic jsem se chvili motal mestem v provozu a skoncil jsem na Novych sadech v Kooperative. Povinne ruceni je pekna palka - 1 400,- za 1/4 roku! No dalo se to cekat. Prece jen je to motor 1,6l, ne jak u skodovky. Pozitivni bylo ze jsem vse mel vyrizene za 10 minut. Cestou domu jsem predjel jednoho gelika v Golfu, ale asi se to nepocita, protoze jel jak s hnojem.

Ted jsem v praci nafotil par fotek, ale umrely mi baterky ve fotaku. Asi budu muset zenu naucit jak se nabiji. Ne ze by to potom delala, ale aspon se na to nemuze vymlouvat. Nechat jen tak lezet fotak s plnou kartou a prazdnymi baterkami - to se prece nedela.

Printer Friendly Page Send this Story to a Friend
The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.
Poster Thread