Unava, neklidne spani a provazi ho caste srani

Date 2007/12/4 19:19:43 | Topic: Filip

Miminko se meni kazdy den. Nekterou noc spi jak zabite a budi se jen na nejnutnejsi cas aby dostalo najist. Jine noci rve a je k neutiseni po nekolik hodin. Pres den je to podobne. Oba jsme z toho uz dost unaveni a obcas i smutni, ale porad spolehame na to ze se to casem v dobre obrati.

V sobotu nas navstivili Radcini rodice, v nedeli muj tatka se zenou a v obou pripadech se mininko chovalo dobre - vetsinou spalo (k nemalemu zklamani navstev).

Zatim nejoblibenejsi trik tak zustava procurani vsech vrstev odevu vcetne plinky a to klidne i nekolikrat denne. Obcas do toho prida nejake to kakani, takze z toho mam pocit jako ze ho prebalujeme kazdou pulhodinu. Mezi tim casto place a uklidni se hlavne krmenim. Kdyz ale spi tak je velmi roztomile, coz mi vynahrazuje vsechny ty chvile kdy nespi. Obecne se da rict ze zatim se me ocakavani vice mene naplnuji, coz sice vzhledem k memu pesimismu neni moc dobre, ale aspon nejsem zklamany.

Jelikoz jsem byl dnes u zubare tak jsem unavenejsi nez obvykle, takze zadne fotky neprikladam. Bude to muset pockat na jindy.


This article comes from portal.vakoveverky.net - Just another social portal for geeks and their friends
http://portal.vakoveverky.net

The URL for this story is:
http://portal.vakoveverky.net/article.php?storyid=84